TAI CHI VOOR RUITERS

Over Arnout

Leuk dat je even de moeite neemt wat over mij te lezen! Wat wil je weten? 

 

Mijn naam is Arnout Ruitenberg en ik woon in Wageningen, met de bossen van de Veluwe op loopafstand. Ik ben getrouwd met Eveline en samen hebben we drie kinderen. Het is mijn passie/werk/hobby te onderzoeken wat werkt om het energiepeil en de mindset van mensen positief te beïnvloeden. Tai Chi is daarin mijn belangrijkste bron omdat het fysiek en mentaal zoveel te bieden heeft. 

 

Daarnaast ben ik oprichter en hoofdtrainer van Qi Art - School voor Tai Chi en Kungfu in Ede (vanaf 2007), won goud en zilver op het wereldkampioenschap Tai Chi in Taiwan (2018), ben kampioen Tai Chi Pushing Hands van Londen (2018) en viervoudig Nederlands Kampioen Tai Chi Pushing Hands (2016-2019). Ik hou van paardrijden, het buitenleven, kampvuurtje stoken en muziek.

 

Ylvie Fros leert mij paardrijden, zoals ik haar train in Tai Chi en Kungfu. Zij is Centered Riding Instructor level III, squire in the Academic Art of Riding en selected Bent Branderup Trainer. Zij is mijn sparring partner voor Tai Chi voor Ruiters. Deze unieke uitwisseling is voor ons beiden een geweldig leuke manier om beter te worden in wat we graag doen. En dat delen we graag met jou!

 


 

Qi Art copyright 2021. All Rights Reserved.